05 жовтня 2022 р. 20:15

В Ізмаїлі затвердили ціни на платні послуги міської лікарні

В Ізмаїлі затвердили ціни на платні послуги міської лікарні

Виконком Ізмаїльської міськради під час засідання 28 вересня затвердив прейскурант на платні медичні послуги в Ізмаїльській міській центральній лікарні.

Про це пише кореспондентка ІзбірКома з посиланням на рішення № 632.

У ньому зазначається, що нижченаведені послуги не входять до програми медичних гарантій та не оплачуються Національною службою здоров’я України. 

У додатках до документу міститься прейскурант на 49 видів послуг медзакладу. Зокрема, однобічна мамографія обійдеться у 250 грн, а двобічна – у 380 грн. Комп’ютерна томографія м’язової та кісткової системи коштує 1 тис. 843 грн; КТ ангіографія – 2 тис. 60 грн; комп’ютерна томографія хребта, голови, шиї та грудної порожнини – 2 тис грн; КТ черевної порожнини, пози черевного простору, порожнини малого тазу, онкопротоколів – 2 тис. грн. 

Визначена вартість двох видів аналізів: на виявлення антитіл до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ) першого та другого типів в сироватці крові методом ІФА –  200 грн; кількісне визначення концентрації паратиреоїдного гормону (ПТГ) у сироватці крові методом ІФА – 180 грн.

Пацієнти денного стаціонару міської лікарні мають бути готовими сплатити за кожну внутрішньом’язову ін’єкцію – 95 грн, внутрішньовенне крапельне вливання – 345 грн, а за внутрішньовенні струменеві інфузії – 115 грн.

Послуги ендоскопічного кабінету обійдуться у наступну суму: езофагогастродуоденоскопія – 520 грн, колоноскопія – 1 тис. 250 грн, бронхоскопія – 840 грн, колоноскопія під спиномозковою анестезією – 3 тис. 120 грн.

Раніше Дунайська обласна лікарня уклала договір з ізмаїльською компанією «Південбуд-М» на виконання поточного ремонту будівлі харчового блоку з влаштуванням резервного електропостачання у медичному закладі. 

Також Дунайська обласна лікарня уклала договір з ізмаїльською компанією «Південбуд-М» на виконання поточного ремонту бомбосховища у медичному закладі.

У травні Дунайська обласна лікарня в Ізмаїлі планує укласти договір із місцевою фірмою «Підвенбуд-М» на суму 1 млн 210 тис. грн на проведення капітального ремонту приміщень лікувального корпусу

Поділитися