03 лютого 2022 р. 08:49

На Одещині зафіксували новий антирекорд за добовою кількістю випадків захворювання на COVID-19

На Одещині зафіксували новий антирекорд за добовою кількістю випадків захворювання на  COVID-19

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про поширення та профілактику COVID-19 повідомило про встановлення нового антирекорду за добовою кількістю випадків інфікування в Одеській області.

Відповідно до даних МОЗ, за добу 2 лютого зареєстрували 2 тисячі 982 випадки, а останній антирекорд зафіксований 28 січня в регіоні становив 2 тис. 598 нових випадків.

Також за добу 2 лютого зареєстровано 14 летальних випадків.  

Антирекорд за добовою кількістю випадків інфікування коронавірусом зареєстрований і в Україні в цілому - 39 тисяч 620 випадків проти 37 тисяч 351 випадку зареєстрованого за 28 січня (останній антирекорд у країні). 

Таким чином, враховуючи заяви представників МОЗ, оприлюдненні нещодавно у ЗМІ, Одещина знов наближається до "червоної" зони карантинних обмежень. 

Загалом впродовж останнього тижня січня безпосередньо в Одесі захворіли у 14 разів більше містян, ніж одужали. Дистанційну апаратну нараду в мерії проводив 31 січня заступник міського голови Павло Вугельман замість мера Геннадія Труханова. Як зазначили в пресслужбі мерії, міський голова захворів, проте інфікований мер коронавірусом, чи хвороба інша не повідомлялося. 

Останнього тижня січня Одещина також била антирекорд нових випадків коронавірусу дві доби поспіль.

Поділитися