30 червня 2021 р. 13:18

З початку туристичного сезону в пляжні медпункти звернулися 270 відпочиваючих

З початку туристичного сезону в пляжні медпункти звернулися 270 відпочиваючих

Туристи, що відпочивають на пляжах Одеси, найчастіше звертаються до медиків через травми та отруєння. З початку сезону таких звернень було понад 270. 

Про це повідомив директор центру невідкладної медичної допомоги Олексій Кощук. 

За його словами, наразі на узбережжі працюють шість таких центрів, які повністю забезпечені медикаментами. Медик зазначив, що звернень з приводу теплових ударів, незважаючи на спеку, поки не надходило.  

Втім, поки що ці медпункти не забезпечені телефонами, тож дізнатися про їх місцезнаходження можна лише у працівників пляжів. 

Нагадаємо, паспорти 51 пляжу в Одесі вже готові і 29 червня мали бути підписані головою спеціальної комісії з перевірки готовності пляжів міста Одеси до роботи в період курортного сезону 2021 року Михайлом Кучуком

Під час засідання апаратної наради 14 червня з'ясувалося, що лише шість з 79 пляжів міста мали паспорти про готовність до роботи, причому відповідні документи тоді ще не отримали навіть муніципальні пляжі. 

31 травня на апаратній нараді Геннадій Труханов досить емоційно відреагував на критику дій влади щодо обладнання пляжів з боку деяких одеситів, яку до нього донесли підлеглі. У дописі в мережі Facebook Сергій Ращенко фактично повторив ці зауваження. 

Також 31 травня 2021 року під час апаратної наради презентували оновлені зупинкові комплекси, на яких планується встановити додаткові інклюзивні елементи. 

Більшість українців цього року планують відпочивати на Батьківщині, і лише кожен десятий виїжджатиме за кордон.

Поділитися