17 грудня 2021 р. 08:45

В Одеській області зареєстровано понад 500 нових випадків COVID-19

В Одеській області зареєстровано понад 500 нових випадків COVID-19

Міністерство охорони здоров'я України в своєму щоденному звіті про поширення та профілактику COVID-19 повідомило про 556 нових випадків інфікування, зафіксованих минулої доби.

Також зареєстровано 12 летальних випадків у той час, як у цілому в країні минулої доби внаслідок інфекції померли 328 осіб.  

8 тисяч 899 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 17 грудня 2021 року. Зокрема, захворіли 779 дітей та 98 медпрацівників. 

Між тим, Міністерство охорони здоров’я України уклало угоду з американською компанією Pfizer про купівлю 300 тисяч курсів таблеток від коронавірусу. Інноваційні ліки "Паксловід" призначені для амбулаторного лікування хворих з коронавірусною хворобою. 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що в Україні з початку вакцинальної кампанії щепилися вже 27 мільйонів осіб, причому в Одеській області кількість зроблених щеплень сягнула 1 мільйона 452,1 тисяч.

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про поширення та профілактику COVID-19 повідомило про виявлення 364 нових випадків інфікування 14 грудня.

У МОЗ заявили, що мають намір звільнити від кримінальної відповідальності громадян, які купили підроблений COVID-документ.

Раніше Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила скасувати з 7 грудня "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва. 

6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину, які уряд ухвалив тижнем раніше. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці. 

Поділитися