24 червня 2021 р. 17:20

В Одеській області не зареєстровано летальних випадків СOVID-19

В Одеській області не зареєстровано летальних випадків СOVID-19

Минулої доби, 23 червня, в Одеській області зареєстрували 30 нових випадків COVID-19 без летальних. 

Про це йдеться в системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки та оборони України. 

Таким чином, наразі в регіоні з початку пандемії зареєстровано 140 тисяч 434 випадки хвороби. Померли 2 тисячі 968 людей, а одужали 135 тисяч 630 пацієнтів. 

937 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 24 червня 2021 року. Зокрема, захворіли 33 дитини та 24 медпрацівники. 

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (223), Дніпропетровській (59), Харківській (57), Донецькій (51) та Київській (51) областях. 

Нагадаємо, пункти вакцинації, мобільні бригади та вакцинальні центри Одеської області здатні забезпечити щеплення 4 тисяч мешканців регіону щоденно.  

22 червня, в Одеській області зареєстрували 30 нових випадків COVID-19 та п'ять летальних. 

Робоча група з математичного моделювання проблем, пов’язаних з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2 в Україні прогнозує ймовірність поширення в країні коронавірусу типу «Дельта» вперше знайденого в Індії. 

Кабінет міністрів України 16 червня подовжив дію адаптивного карантину на території країни до кінця літа, тобто до 31 серпня.

21 червня, в Одеській області зареєстрували 17 нових випадків COVID-19 та два летальних. 

Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про 12 нових випадків COVID-19, зафіксованих в Одеській області за добу 20 червня. 

На Одещині 19 червня захворіло 19 осіб, зафіксований 1 летальний випадок (проти двох 18 червня).

Кабінет Міністрів України 16 червня подовжив дію адаптивного карантину на території країни до кінця літа, тобто до 31 серпня.

«Уряд офіційно сьогодні продовжить карантин до 31 серпня, але в той же час ми послабимо певні заходи. Зокрема, поки у нас «зелений» рівень, то контроль самоізоляції фактично не проводитиметься», - заявив голова уряду.  

Державна прикордонна служба України зазначає, що за останні дні в Україну намагаються в’їхати іноземці з документами про імунізацію вакциною «Спутник V», та наголошує: такий документ не дає права на в’їзд в Україну, оскільки дана вакцина не включена до переліку ВООЗ.

Майже кожен другий українець сказав, що протягом останнього року його ставлення до вакцинації від різних хвороб, окрім COVID-19, покращилось, та майже така ж кількість громадян України підтримує ідею запровадження так званих «паспортів вакцинації».        

Зазначимо, що робоча група з математичного моделювання проблем, пов’язаних з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2 в Україні прогнозує ймовірність поширення в країні коронавірусу типу «Дельта» вперше знайденого в Індії.    

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися