06 вересня 2021 р. 18:02

В одеській лікарні, яку закривали через спалах COVID-19, відкрили нове приймальне відділення

В одеській лікарні, яку закривали через спалах COVID-19, відкрили нове приймальне відділення

Нове приймальне відділення відкрили 6 вересня у міській лікарні № 10 в Одесі.

Про це повідомив в.о. директора міського департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян. 

Відділення, що відтепер має більшу площу, отримало сучасне обладнання, облаштоване кімнатами відпочинку для персоналу. Крім того, тут працюватимуть кабінети вузькопрофільних фахівців, повідомив посадовець.

"Це - вже другий сучасний прийом, відкритий нами за останньою тиждень - минулого тижня відкрили нове приймальне відділення у МКЛ  № 11", - зазначив керівник департаменту.

Раніше управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію системи киснепостачання з встановленням кисневих станцій у КНП «Міська клінічна інфекційна лікарня».

Нагадаємо, зазначене УКБ оголосило тендер для пошуку компанії для виконання реконструкції корпусу літера «П» міської лікарні № 10.

В грудні 2020 року перший заступник Одеського міського голови Михайло Кучук заявив, що у муніципалітету можуть виникнути проблеми з відкриттям відремонтованого кардіологічного відділення в міській лікарні № 10. 

Департамент охорони здоров'я Одеської міськради відновив госпіталізацію у міську клінічну лікарню № 10 з 3 червня 2020 року.

17 травня 2020 року голова Одеської ОДА Максим Куций повідомив, що помер 47-річний лікар-реаніматолог міської лікарні №10

15 травня 2020 року Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради повідомив, як йдуть справи у міській клінічній лікарні №10, і коли лікувальний заклад зможе приймати хворих

У квітні в  Одеській міській лікарні № 10 стався спалах коронавірусу - 22 квітня 2020 року в Одесі зареєстрували перший летальний випадок: помер 57-річний чоловік, у якого діагноз COVID-19 був поставлений вже після смерті. Чоловік надійшов до лікарні №10 з пневмонією 30 березня 2020 року. 

Поділитися