15 березня 2021 р. 13:36

В одеських дитячих садах закрили 11 груп на карантин

В одеських дитячих садах закрили 11 груп на карантин

Через коронавірус та інші гострі респіраторні вірусні інфекції в дитсадках Одеси на карантин закрили 11 груп станом на 15 березня.

Про це повідомила заступниця директорки департаменту освіти Одеської міськради Ірина Столбова під час дистанційного засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Вона також нагадала, що відсьогодні відповідно до протоколу засідання обласної комісії з питань техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 11 березня частина учнів одеських шкіл перейшли на дистанційне навчання.

Зазначимо, Міністерство охорони здоров'я повідомило про 92 тисячі 264 випадки COVID-19, зареєстрованих в Одеській області з початку пандемії, 407 з яких за добу 14 березня. 

Найбільшу кількість випадків за тиждень в регіоні зареєстрували 12 та 11 березня - 767 та 757 випадків відповідно, а загалом зріст добової кількості випадків інфікування змусив керівництво департаменту охорони здоров'я Одеської обладміністрації та головного санітарного лікаря Одеської області говорити про можливість віднесення Одеської області до "червоної зони" карантину за тиждень.    

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися