20 серпня 2021 р. 21:14

В громаді на Одещині скасували святкування Дня Незалежності через коронавірус

В громаді на Одещині скасували святкування Дня Незалежності через коронавірус

Керівництво Визирської територіальної громади оголосило про скасування на своїй території усіх заходів, присвячених 30-річчю Незалежності України.

Про це повідомили на сторінці громади у Facebook.

Причиною для такого кроку в керівництві громади назвали зростання кількості нових випадків захворювання на коронавірус в Україні, Одещині та безпосередньо у самій громаді.

"Через декілька днів ми всі, як і наша держава, будемо святкувати День Незалежності України. Всі будинки культури активно готувалися до свята: розробили сценарії та афіші, придумували конкурси та розваги. Але, нажаль, всі заходи нам доведеться скасувати через зростання кількості нових випадків захворювання на коронавірус в Україні, Одещині та у нашій громаді. Здоров'я наших мешканців - це найголовніша цінність. Ми обов'язково надолужимо згаяне! Слідкуйте за новинами на сторінці у Facebook", - йдеться в повідомлені. 

Нагадаємо, 24 в Одесі подекуди обмежать рух транспорта. 

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився виділити кошти на організацію та проведення заходів у рамках відзначення в Одесі Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України.

Нагадаємо, в Одесі в День Незалежності України відбудеться традиційний, вже третій Марш захисників. Організаторами заходу є учасники ветеранської спільноти. 

Поділитися