09 квітня 2021 р. 08:53

Труханов пообіцяв залишити без електрики та води ресторани-порушники карантину

Труханов пообіцяв залишити без електрики та води ресторани-порушники карантину

Одеський міський голова Геннадій Труханов заявив, що в мерії будуть радикально боротись із ресторанами, які працюють в місті, незважаючи на обмеження "червоної" зони карантину. 

Свою заяву міський голова зробив після виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації.

Як можливий дієвий метод боротьби з порушниками міський голова назвав відключення їх від енергопостачання та водопостачання. 

На початку квітня Комітет з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Верховної Ради України вирішив звернутися до Кабінету міністрів України з проханням доручити відповідним центральним органам виконавчої влади організувати термінову перевірку дотримання встановлених карантином вимог в Одеській області.

Наприкінці березня Одеська область посіла перші місця в країні за кількістю як нових випадків COVID-19, зафіксованих за добу 31 березня, так і за кількістю померлих через інфекцію.

Нагадаємо, у порівнянні з декларацією за 2019 рік, 1 січня 2020 року в доньки мера Катерини з'явилась квартира площею 149 квадратних метрів за 1 млн 488 тис. 289 грн, тоді ж в неї з'явилося машиномісце 13,3 квадратних метрів за 219 тисяч 192 гривень.

Щеплення вакциною CoronaVac в Україні розпочнуть робити після того, як препарат пройде необхідний лабораторний контроль.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися