23 березня 2021 р. 12:24

Терапевтичне відділення ізмаїльської районної лікарні почне приймати хворих на COVID-19

Терапевтичне відділення ізмаїльської районної лікарні почне приймати хворих на COVID-19

Через значний приріст захворюваності на коронавірус терапевтичне відділення КНП Саф’янівської сільської ради «Центральна районна лікарня» поки не зможе приймати профільних пацієнтів, а буде віддано під розташування хворих на COVID-19 .

Інформація була опублікована на сайті Сафянівської громади.

За даними громади, інфекційне відділення на сьогодні заповнено практично до критичної позначки. 

Повідомляється, що госпіталізація пацієнтів терапевтичного профілю буде здійснюватися до кардіологічного відділення Центральної районної лікарні за адресою: м. Ізмаїл, вул. Білгород-Дністровська, 31, а також до хірургічного відділення ЦРЛ за адресою: м. Ізмаїл, вул. Хотинська, 52.

Нагадаємо, обмеження "червоної зони" карантина почали діяти в Одесі та Одеській області та вже завдають незручності для жителів. 

Між тим, в Одеській області зареєстровано новий антирекорд з початку року - 1 тисяча 122 випадки COVID-19 за добу. За цим показником Одещина на першому місці в Україні.

Також зареєстровано 13 нових летальних випадків за добу, тож наразі в регіоні з початку пандемії померли 1 тисяча 628 жителів, 34 з яких - медичні працівники.  Загалом кількість захворілих з початку пандемії в Одеській області стрімко наближається до 100 тисяч. Наразі - 99 тисяч 371 випадок. 

11 тисяч 476 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 23 березня 2021 року. Зокрема, захворіли 606 дітей та 357 медпрацівників. 

Станом на 16:00 22 березня в лікарнях Одеси залишалися вільними лише 10 ліжок для хворих на COVID-19. Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеси та Одеської області вирішили ввести в місті та регіоні обмеження передбачені "червоною зоною" карантину. 

Втім, дитячі садки в Одесі працюють в звичайному режимі і наразі жодний не закрився через захворювання дітей або персоналу.

Однак багато працівників одеських лікарень захворіли на COVID-19, а троє співробітників департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради захворіли вдруге. 

Нагадаємо, другий етап вакцинації, під час якого розпочали роботу тимчасові стаціонарні пункти щеплень стартував 22 березня в Україні.

Дитячі садки в Одесі працюють в звичайному режимі і наразі жодний не закрився через захворювання дітей або персоналу.

Багато працівників одеських лікарень захворіли на COVID-19, а троє співробітників департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради захворіли вдруге. 

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації Одеської міської ради сьогодні, 22 березня, оголосить, що місто знаходиться в "червоній зоні" карантину у зв'язку із зростанням кількості випадків COVID-19. 

Міністерство охорони здоров'я зафіксувало 745 нових випадків COVID-19 на Одещині за добу 20 березня, а нових летальних випадків зафіксовано два.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися