01 листопада 2021 р. 18:11

Посадовці одеської мерії не досить активно вакцинуються

Посадовці одеської мерії не досить активно вакцинуються

Співробітники виконавчих органів, структурних підрозділів мерії та комунальних підприємств Одеської міської ради активізувалися в питанні вакцинації від COVID-19, але цього замало. Таку думку висловила заступница міського голови Світлана Бедрега під час дистанційного засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ОМР.

За її словами, наразі щеплені 76,9% співробітників, при цьому лише за останній тиждень кількість вакцинованих працівників зросла на 6%.  

Наразі найменша кількість вакцинованих у комунальному підприємстві "Одесміськелектротранс" - 38% вакцинованих. Відстає й Служба у справах дітей - лише 50% персоналу зробили щеплення. 

Зазначимо також, що депутатів Одеської міської ради пускатимуть на найближчу сесію лише за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного тесту полімеразної ланцюгової реакції, зробленого не пізніше ніж за 72 години до дня засідання.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про відсутність летальних випадків на Одещині за добу 31 жовтня.

Позаминулої доби зареєстрували 35 смертей внаслідок інфекції.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

 

Поділитися