25 грудня 2021 р. 13:31

Поліцейські Одещини впродовж тижня оштрафували 348 порушників карантину

Поліцейські Одещини впродовж тижня оштрафували 348 порушників карантину

Поліцейські Одещини склали 348 адміністративних матеріалів щодо порушень правил карантину, які під час інспектування майже 1 тисячі 720 об’єктів виявили мобільні групи, до складу яких входять поліцейські, санітарні лікарі, працівники Держспоживслужби та муніципальної охорони.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області.

Найбільше порушень стосувалися перебування людей у громадських місцях, транспорті, ринках без маски та документів, зокрема довідки про вакцинацію. За недотримання правил щодо карантину людей правоохоронці склали 21 протокол за частиною 1 статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також винесли 327 постанов за частиною 2 цієї ж статті щодо громадян, які нехтували засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) в рамках операції "Новорічна ялинка 2021-2022" проводять рейди щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства по збереженню хвойних насаджень. 

Раніше Національна поліція в Одеській області склала 455 адміністративних матеріалів за порушення протиепідемічних заходів.

Міністерство охорони здоров'я України в своєму щоденному звіті про поширення та профілактику COVID-19 повідомило про 556 нових випадків інфікування, зафіксованих минулої доби.

Раніше мобільні групи контролю за дотриманням карантину за тиждень зафіксували 587 порушень протиепідемічних правил в Одеській області. З них 498 – це недотримання маскового режиму, а ще 89 стосувалися порушень правил щодо карантину людей та санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм. 

Поділитися