22 квітня 2021 р. 08:59

Одещина перейшла на третє місце за загальною кількістю випадків COVID-19 з початку пандемії

Одещина перейшла на третє місце за загальною кількістю випадків COVID-19 з початку пандемії

Міністерство охорони здоров'я повідомило про те, що за добу 21 квітня в Одеській області зареєстровано 36 летальних випадків COVID-19, але за кількістю нових випадків інфікування регіон не потрапив до п'ятірки лідерів антирейтингу коронавірусу. 

Взагалі Одеська область більше не займає друге місце за загальною кількістю випадків інфікування коронавірусом в Україні. Тепер на другому місті Харківщина, де з початку пандемії 129 тисяч 136  випадків, разом з 1 тисячею 333 зафіксованими минулої доби. 

В Одеській області з початку пандемії налічується 129 тисяч 132 випадки, а вчора, 21 квітня, зафіксовано 844. 

Щодо летальних випадків, то на Одещині їх за добу зареєстровано майже на 10 більше ніж на Харківщині - 36 проти 28. Втім, взагалі у Харківській області з початку пандемії загинули в наслідок інфекції 2 тисячі 497 осіб, а на Одещині 2 тисячі 326. 

Між тим загалом з початку пандемії в Україні зареєстровано 1 мільйон 990 тисяч 353 випадки COVID-19, тож двохмільйонного випадку вочевидь можна очікувати вже цього тижня. 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я повідомило про те, що за добу 20 квітня в Одеській області зареєстровано 28 летальних випадків COVID-19, але за кількістю нових випадків інфікування регіон не потрапив до п'ятірки лідерів антирейтингу коронавірусу. 

Одеський міський голова Геннадій Труханов під час дистанційного засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації заявив, що волонтери надають одеситам кисневі концентратори без призначення лікарів, що шкодить містянам. 

Кількість початкових класів в одеських школах, що перейшли на дистанційне навчання через коронавірус чи побажання батьків, впродовж минулого тижня скоротилася на 83. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися