23 вересня 2021 р. 09:50

Одещина опинилася серед лідерів за кількістю летальних випадків COVID-19, зафіксованих минулої доби

Одещина опинилася серед лідерів за кількістю летальних випадків COVID-19, зафіксованих минулої доби

Медики зафіксували 407 нових випадків COVID-19 минулої доби 22 вересня, серед яких 10 летальних випадків.

Таким чином якщо до п'ятірки лідерів за кількістю випадків COVID-19, зафіксованих минулої доби регіон не потрапив, то за кількістю нових летальних випадків опинився у трійці лідерів

Найбільше летальних випадків зареєстрували вчора у Харківській області - 14. В Львівській та Дніпропетровській областях по 11. 

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Харківській (839), Львівській (685), Донецькій (520), м. Київ (467) та Дніпропетровській (456) областях.     

7 тисяч 866 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 23 вересня 2021 року. Зокрема, захворіли 667 дітей та 175 медпрацівників.

Зазначимо, що вчора Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради вирішила ввести на території міста «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Кабінет Міністрів України впровадив обов'язкові щеплення від коронавірусу для працівників закладів освіти, працівників міністерств, органів влади та місцевих державних адміністрацій. 

Раніше директор департамента охорони здоров'я Одеської обласної адміністрації Олександр Лончак заявив, що школи Одеської області, в яких кількість вакцинованих педагогів буде меншою за 80%, не переводитимуть на дистанційне навчання, а просто закриють з 23 жовтня. 

Між тим у селі Десантне Вилківської громади Ізмаїльського району Одеської області зафіксовано спалах захворюваності на COVID-19, через що на території населеного пункту встановлено карантин і введені обмежувальні протиепідемічні заходи.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час позачергового засідання 21 вересня ухвалила рішення про перехід країни на «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки.

Директорка департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич у дописі в мережі Facebook прокоментувала готовність навчальних закладів міста до режиму посиленого карантину. 

Поділитися