18 листопада 2021 р. 12:24

Одещина на сьомому місці за заповненістю ковідних відділень в лікарнях

Одещина на сьомому місці за заповненістю ковідних відділень в лікарнях

Ліжка в ковідних відділеннях лікарень Одеської області були заповнені на 61% станом на 17 листопада, тож регіон посідав сьоме місце в Україні.

Відповідна інформація міститься на сайті Міністерства охорони здоров'я. 

Для порівняння: на Івано-Франківщині зайнято 70,4% ковідних ліжок (2 тис. 76 осіб). На другому місці Донецька область — 69,3% (2 тис. 815 осіб), третє посіло місто Київ — 66,7% (4 тис. 58 осіб). У Чернівецькій області зафіксовано найнижчий показник заповненості ковідних відділень в Україні — 38,8% (862 особи). 

Наразі в Донецькій області 70,6% пацієнтів серед госпіталізованих із COVID-19 знаходяться на кисневій підтримці. Також до першої трійки цього антирейтингу увійшли м. Київ, де 69,1% хворих потребують кисневої підтримки, та Івано-Франківська область (68,2%).

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 54 летальні випадки, зафіксовані в Одеській області за добу 17 листопада. 

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 59 летальних випадків, зафіксованих в Одеській області за добу 16 листопада, тобто за цим показником регіон на четвертому місці в країні.

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 46 летальних випадків, зафіксованих в Одеській області за добу 15 листопада.

Зазначимо, що Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 76 летальних випадків, зафіксованих в Одеській області за добу 14 листопада, та 901 новий випадок інфікування.

За добу 13 листопада 2021 року в Україні зафіксовано 14 тисяч 490 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 

На Одещині кількість нових хворих за добу суттєво знизилась. Згідно з даними РНБО, це найменше за останні 10 діб.

Зазначимо, що голова МОЗ розповів, коли українцям стане доступна бустерна вакцинація.

Нагадаємо, що доступ в будівлі одеського муніципалітету на Думській площі та Косовській обмежили через COVID-19.

Депутатів Одеської міської ради пускали на сесію 3 листопада лише за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного тесту полімеразної ланцюгової реакції, зробленого не пізніше ніж за 72 години до дня засідання.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися