30 січня 2021 р. 09:43

Одещина десята по країні за кількістю випадків COVID-19 за добу

Одещина десята по країні за кількістю випадків COVID-19 за добу

Кількість випадків коронавірусної хвороби, зареєстрованих на Одещині з початку пандемії, зросла на 174 осіби за добу та сягнула 81 тисячу 221.

Про це повідомили в системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки та оборони України.

За показниками захворюваності Одеська область наразі не в лідерах. Найбільше пацієнтів з зафіксованою інфекцією за добу було в Івано-Франківській області - 412, у Львовській - 356 та в Києві - 341. Наменше людей захворіло в Кіровоградській області - 36.

Також в регіоні зареєстровано п'ять нових летальних випадків COVID-19. Загалом по регіонах найвищий показник у Донецькій області - там за добу померло 29 пацієнтів, у Києві - 14 випадків, у Запорізькій та Дніпропетровскій областях - по 11. В Кіровоградській області летальних випадків за останню добу зафіксовано не було.

Графік захворювання в Одеській області за останні 10 діб виглядає так:

Найвищий показник захворюваності спостерігався 22 січня - 287 випадків, а найнижчий 24 січня - всього 89 випадків захворювання COVID-19.

Наразі в регіоні 8 тис. 130 людей продовжують лікування, 71 тис. 778 пацієнтів одужали за весь час пандемії, з них 398 за останню добу.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я повідомило про 260 нових випадків COVID-19 в Одеській області, зареєстрованих за 28 січня. В світі зареєстрували 222 тисячі 680 нових випадків коронавірусної інфекції, тобто кожен тисячний випадок зареєстрований на Одещині.

Міністерство охорони здоров'я повідомило про п'ять нових летальних випадків COVID-19 в Одеській області, зареєстрованих за 27 січня.

Міністерство охорони здоров'я повідомило про п'ять нових летальних випадків COVID-19 в Одеській області, зареєстрованих за 26 січня.

Міністерство охорони здоров'я повідомило про 11 нових летальних випадків COVID-19 в Одеській області, зареєстрованих за 25 січня.

Кількість випадків інфікування коронавірусом зареєстрованих за добу 24 січня становила 166, і за цим показником Одеська область знов опинилася серед лідерів. 

Міністерство охорони здоров'я України повідомило про 89 нових випадків COVID-19 зареєстрованих в Одеській області за добу 23 січня, та про те, що летальних випадків не зареєстровано взагалі.

Кількість випадків коронавірусної хвороби, зареєстрованих на Одещині з початку пандемії, зросла на 222 осіб за добу та сягнула 79 тисяч 965.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися