04 листопада 2021 р. 18:31

Національна служба здоров’я виплатила понад 116 мільйонів медикам Одещини за вакцинацію

Національна служба здоров’я виплатила понад 116 мільйонів медикам Одещини за вакцинацію

Національна служба здоров’я виплатила понад 116 мільйонів гривень 54 медичним закладам Одеської області, які мають угоди з НСЗУ на проведення вакцинації проти COVID-19 з початку кампанії зі щеплення.

Про це повідомили у пресслужбі НСЗУ.

У зазначених закладах пацієнт може отримати свою безоплатну дозу вакцини. Послуги зі щеплення також безоплатні для пацієнта.  

Жителям області доступні послуги і мобільних бригад з вакцинації — щеплення маломобільних громадян та колективів від 50 людей. 

Вони отримують оплату за фактичну кількість провакцинованих осіб: 25 гривень — за першу дозу введеної вакцини і 60 гривень — за другу. Інформацію про вакцинацію медики вносять до електронної системи охорони здоров’я, і тільки на підставі цієї інформації НСЗУ платить закладам.

Станом на 1 листопада дві дози вакцини отримало понад 406 тисяч жителів Одеської області. Хоча б одну дозу — більше 972 тис. людей. 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 71 летальний випадок, зафіксований в Одеській області за добу 3 листопада, та 1 тисячу 899 нових випадків інфікування.

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 46 летальних випадків, зафіксованих в Одеській області за добу 2 листопада та 1 тисячу 858 нових випадків інфікування взагалі.

Зазначимо, що доступ в будівлі одеськогомуніципалітету на Думській площі та Косовській обмежили через COVID-19.

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 20 летальних випадків, зафіксованих в Одеській області за добу 1 листопада.

Депутатів Одеської міської ради пускали на сесію 3 листопада лише за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного тесту полімеразної ланцюгової реакції, зробленого не пізніше ніж за 72 години до дня засідання.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про відсутність летальних випадків на Одещині за добу 31 жовтня.

Позаминулої доби зареєстрували 35 смертей внаслідок інфекції.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися