16 червня 2021 р. 10:38

На Одещині зареєстрована найбільша добова кількість летальних випадків COVID-19 з початку місяця

На Одещині зареєстрована найбільша добова кількість летальних випадків COVID-19 з початку місяця

Кількість випадків COVID-19, що зареєстрували в понеділок 14 червня сягнула 36, а також зареєстровано 10 летальних випадків.

Про це повідомили у системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки та оборони. 

Таким чином, це найбільша кількість летальних випадків з початку року, а взагалі з початку пандемії в регіоні зареєстровано 140 тисяч 230, з яких 2 тисячі 951 випадок - летальний.

В Україні загалом за добу зареєстрували 1 тисячу 45 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 46 дітей та 23 медпрацівники.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (256), Київській (75), Харківській (64), Дніпропетровській (55) та Херсонській (53) областях.

Нагадаємо, усі області України перебувають у «зеленій» зоні щодо показників захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19, які досягли найнижчих значень за останній рік.

Кількість випадків COVID-19, що зареєстрували в понеділок 14 червня сягнула 48, а також зареєстрований один летальний випадок. 

Одеська область посідає останнє місце в Україні за кількістю щеплених від COVID-19, якщо не рахувати Донецьку та Луганську області.  

13 червня понад 1600 одеситів вакцинувалися від COVID-19. Проте Одеська область посідає останнє місце в Україні за кількістю щеплених від COVID-19, якщо не рахувати Донецьку та Луганську області.

Державна прикордонна служба України зазначає, що за останні дні в Україну намагаються в’їхати іноземці з документами про імунізацію вакциною «Спутник V», та наголошує: такий документ не дає права на в’їзд в Україну, оскільки дана вакцина не включена до переліку ВООЗ.

Майже кожен другий українець сказав, що протягом останнього року його ставлення до вакцинації від різних хвороб, окрім COVID-19, покращилось, та майже така ж кількість громадян України підтримує ідею запровадження так званих «паспортів вакцинації».             

Поділитися