28 вересня 2021 р. 19:14

На Одещині протестують проти переведення шкіл на дистанційне навчання

На Одещині протестують проти переведення шкіл на дистанційне навчання

Мешканці села Кучурган Одеської області перекрили трасу через переведення шкіл регіону на дистанційне навчання. 

Як повідомило видання "Одеса як вона є", кількадесят людей перекрили трасу на Кишинів. 

Між тим, за повідомленням заступниці міністра освіти і науки Віри Рогової в ефірі телеканалу "1+1", в Україні понад 3,3 тисячі шкіл перейшли на дистанційне навчання через недостатній рівень COVID-вакцинації педагогів. 

За її словами, найбільше таких навчальних закладів у Львівській, Вінницькій, Одеській, Рівненській, Івано-Франківській і Волинській областях.

«Ці області знаходяться зараз під пильним контролем, так як понад 40% шкіл в них вчиться дистанційно», - уточнила Рогова.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України впровадив обов'язкові щеплення від коронавірусу для працівників закладів освіти, працівників міністерств, органів влади та місцевих державних адміністрацій.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Одеської міської ради вирішила ввести на території міста «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

В серпні департамент охорони здоров'я Одеської міської ради почав перевірку повідомлень про продаж сертифікатів про проходження вакцинації в Одесі. 

У червні Подільські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно посадовця, якого викрили у службовому підробленні та зловживанні службовим становищем.

Поділитися