11 березня 2021 р. 09:44

Мер та заступники не прийматимуть одеситів через посилення карантину

Мер та заступники не прийматимуть одеситів через посилення карантину

Особистий прийом громадян керівним складом Одеської міської ради призупинено на період посилення карантинних заходів. 

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. 

У зв’язку з погіршенням у м. Одесі епідеміологічної ситуації, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Одеський міський голова Геннадій Труханов 9 березня підписав розпорядження «Про додаткові заходи щодо посилення карантину у роботі виконавчих органів, комунальних підприємств та установ Одеської міської ради».

Відповідно до розпорядження з 12 березня 2021 року у виконавчих органах Одеської міської ради запроваджується дистанційна робота до особливого розпорядження.

Керівникам виконавчих органів Одеської міської ради рекомендовано затвердити графіки чергування працівників, забезпечити скасування, перенесення або переведення в онлайн-формат усіх заходів, проведення яких заплановано, починаючи з 12 березня.

Нагадаємо, раніше Оперативний штаб з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вирішив повернути структурні підрозділи Одеської міської ради на дистанційний режим роботи.

Департамент освіти та науки Одеської міської ради переведе учнів 5-11 класів шкіл з 15 по 19 березня навчатися дистанційно, а потім планує оголосити канікули для 1-11 класів з 22 по 26 березня.

Раніше про можливість переведення шкіл на дистанційне навчання повідомив директор департаменту освіти Обласної адміністрації Олександр Лончак

Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони, залишивши Одеську область в «жовтій зоні» карантинних обмежень. 

В Україні почалась третя хвиля пандемії COVID-19, яка може призвести до чергового локдауну. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Він зазначив, що в Україні спостерігається зростання добової кількості випадків COVID-19, що й свідчить про початок нової хвилі пандемії. 

Поділитися