26 серпня 2021 р. 13:32

Кількість хворих на COVID-19 в "Молодій гвардії" зросла до 81 особи

Кількість хворих на COVID-19 в "Молодій гвардії" зросла до 81 особи

Кількість випадків захворювання на COVID-19 серед персоналу та дітей в дитячому таборі "Молода гвардія" в Одесі зросла до 81 особи.

Про це повідомили у Одеському обласному центрі контролю та профiлактики хвороб МОЗ України.

З метою локалізації та ліквідації групової захворюваності спільно з департаментом охорони здоровʼя обладміністрації було розроблено план заходів, виконання якого лікарі-епідеміологи Центру контролюють щоденно, у тому числі в минулі святкові дні. Також наразі в закладі постійно працює лікар-інфекціоніст.

"За контактними дітьми встановлено медичне спостереження з проведенням щоденної (3 рази на день) термометрії. Посилені заходи щодо дотримання режимних питань (дезінфекція, провітрювання приміщень)", - зазначається в повідомленні. 

Нагадаємо, у 30 вихованців та трьох вожатих дитячого центру "Молода гвардія", які отримали позитивний ПЛР-тест на COVID-19, київська лабораторія підтвердила інфікування дельта-штамом коронавірусу. 

Раніше в одеському дитячому таборі "Молода гвардія", де 17 серпня зафіксували спалах COVID-19, кількість інфікованих зросла до 67 людей.

Поліцейські почали розслідування щодо захворювання на COVID-19 дітей у "Молодій гвардії". Інформацію про інфікування COVID-19 дітей та дорослих у дитячому центрі, що знаходиться в Суворовському районі Одеси, правоохоронці виявили під час моніторингу мережі Інтернет.

На сайті табору повідомляли про те, що було виявлено підвищення температури тіла у 38 дітей та трьох педагогів-організаторів.

Нагадаємо, Центр громадського здоров’я нарахував в Одеській області 105 нових випадків COVID-19 за добу 18 серпня та один новий летальний випадок.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися