24 грудня 2021 р. 10:34

Кабмін виділив майже 19 мільйонів "Артеку" та "Молодій гвардії" для підтримки у карантин

Кабмін виділив майже 19 мільйонів "Артеку" та "Молодій гвардії" для підтримки у карантин

Кабінет Міністрів України постановив виділити 18 мільйонів 900 тисяч гривень для допомоги двом найбільшим державним дитячим таборам "Артек" (що колись розташовувався в окупованому наразі Криму, а з 2015 року працює в Пуще-Озерній Київської області, - ред.) та "Молода гвардія" в Одесі.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 23 грудня.

Гроші виділяються за бюджетною програмою "Оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої ​​уваги та підтримки в дитячих оздоровчих центрах МДЦ "Артек" та ДЦ "Молода Гвардія", ці табори отримуватимуть фінансову підтримку в період карантину.

У жовтні 2021 року у дитячому центрі "Молода гвардія" зафіксували новий спалах COVID-19.

До того усіх дітей, які захворіли на COVID-19 у дитячому центрі "Молода гвардія" в серпні, забрали додому, а в закладі провели дезінфекцію.

Раніше повідомлялося, що кількість випадків захворювання на COVID-19 серед персоналу та дітей в дитячому таборі "Молода гвардія" в Одесі зросла до 81 особи.

Поліцейські почали розслідування щодо захворювання на COVID-19 дітей у "Молодій гвардії". Інформацію про інфікування COVID-19 дітей та дорослих у дитячому центрі, що знаходиться в Суворовському районі Одеси, правоохоронці виявили під час моніторингу мережі Інтернет.

Поділитися