05 квітня 2020 р. 18:49

З понеділка в Ізмаїлі не ходитиме жодна маршрутка

З понеділка в Ізмаїлі не ходитиме жодна маршрутка

Міські пасажирські автобуси Ізмаїла, що працюють в режимі маршрутного таксі припинять свою роботу з 6 квітня і не будуть працювати до 24 квітня. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ізмаїльский міській голова Андрій Абрамченко

«Згідно постанови Кабінету міністрів України від 2 квітня «Про внесення змін до постанови КМУ від 11 березня «Про запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, викликаної коронавірусів SARS-CoV-2», до 24 квітня року забороняються регулярні і нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом в міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні - зокрема, пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі «маршрутного таксі»», - пояснив міський голова.

Нагадаємо, виконавчі органи, комунальні підприємства та установи Одеської міської ради з 3 квітня працюють в спеціальному режимі.

23 березня Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської міської ради вирішила, що громадський транспорт буде возити тільки тих пасажирів, яким треба на роботу.

Нагадаємо також, що поліція пропонує посилити заходи карантину в Одесі, зокрема, заборонити городянам пересуватися в особистому транспорті більш ніж по двоє людей.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусуу нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися