14 листопада 2020 р. 15:29

Як в Одесі дотримуються «карантину вихідного дня»

Як в Одесі дотримуються «карантину вихідного дня»

Підприємці Київського ринку Одеси влаштували акцію протесту через карантин вихідного дня та перекрили вулицю Грушко у мікрорайоні Таїрове. 

Вони ходять пішохідним переходом з одного боку вулиці на інший блокуючи таким чином рух транспорту. 

Це продавці з павільйонів, що торгували непродовольчими товарами, тобто одягом та іншим. 

ВІДЕО: Елан Мистець/ Facebook.

Однак така проблема спостерігається не на всіх ринках міста. Зокрема на ринку «Північний» в Суворовському районі Одеси усі павільйони непродовольчих товарів працюють. 

Зазначимо також, що мережа магазинів «Епіцентр», яка працювала навесні незважаючи на карантин цього разу також запрацювала «на винос». 

Так само як мережа кафе швидкого харчування «МакДональдз».

Нагадаємо, що під час брифінгу 13 листопада, виконуючий обов'язки голови Одеської державної адміністрації В'ячеслав Овечкін заявив на брифінгу, що в регіоні 14 і 15 листопада буде введений «карантин вихідного дня».

Раніше секретар оперативного штабу Одеської міської ради по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, Олександр Тиховський повідомив, що обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також міська комісія, не приймали ніяких рішень з приводу введення «карантину вихідного дня».

Нагадаємо також, що водій автомобіля Chevrolet Avео в’їхав в натовп людей та продовжив рух з місця дорожньо-транспортної пригоди і його довелося переслідувати поліцейським.

Поділитися