03 серпня 2020 р. 21:24

Відділ з питань надання адміністративних послуг Овідіопольської РДА припинив роботу через спалах COVID-19

Відділ з питань надання адміністративних послуг Овідіопольської РДА припинив роботу через спалах COVID-19

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Овідіопольської районної державної адміністрації вирішила припинити роботу відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації РДА.

Як повідомили у пресслужбі РДА,  це робиться з метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19.

Центр надання адміністративних послуг Овідіопольської РДА  припиняє свою роботу до моменту отримання результатів ПЛР-діагностики. У разі підтвердження діагнозу COVID-19, карантин, у вигляді обмеження роботи ЦНАПу, буде подовжено.

У разі необхідності подачі документів до відділу містобудування та архітектури РДА, або відділу Держгеокадастру, ви маєте можливість направити звернення через відділення Укрпошти. 

Нагадаємо, виконуючий обов'язки заступника міського голови Дмитро Жеман керує департаментом міського господарства дистанційно через позитивний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

Нагадаємо, кількість інфікованих COVID-19 в Одеській області зросла за добу на 68 осіб і з початку пандемії досягла вже 3 тисяч 482. 

3 серпня вступили в силу нові правила адаптивного карантину. Зокрема, міста і райони розділені на чотири зони в залежності від епідеміологічної ситуації.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися