19 листопада 2020 р. 10:32

В Україні зареєстровано новий антирекорд захворюваності на COVID-19

В Україні зареєстровано новий антирекорд захворюваності на COVID-19

Медики зафіксували в Україні 13 тисяч 357 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 за добу 18 листопада, з яких 634 підтверджено в мешканців Одеської області. 

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я. 

Таким чином, в країні зафіксовано новий антирекорд з добової захворюваності, але Одеська область цього разу не увійшла до трійці лідерів. 

Загалом в регіоні з початку пандемії нараховується 35 тисяч 377 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, а в Україні в цілому ця цифра сягнула вже 583 тисячі 510 осіб. 

Також в Одеській області за добу нарахували дев'ять летальних випадків COVID-19. Загалом в регіоні вже померли 489 осіб, а в країні 10 тисяч 369. 

Нагадаємо, голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Чорноморський виконавчий комітет перейшов на дистанційну роботу через те, що в деяких співробітників, а також у міського голови Василя Гуляєва виявили COVID-19.

Також Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. 

Раніше Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан. Але виявилося, що він захворів на коронавірус, тому перша сесія сталася 12 листопада.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися