04 червня 2020 р. 14:27

В Україні запрацювала інтерактивна мапа коронавірусних закупівель

В Україні запрацювала інтерактивна мапа коронавірусних закупівель

Громадська організація «Антикорупційний штаб» розробила та запустила мапу коронавірусних закупівель — сайт для перевірки витрат бюджетних коштів на боротьбу з коронавірусною інфекцією

Як повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я, карта розроблена задля прозорості й доступності процесу закупівель. 

На Антикорупційній карті коронавірусних закупівель можна перевірити наявність усіх необхідних медичних засобів у будь-якому медичному закладі України.

Метою карти є максимальна прозорість процесу закупівлі медичних масок, рукавичок, апаратів ШВЛ та доступність інформації щодо наявності тих чи інших засобів індивідуального захисту у кожній лікарні країни.

Основними перевагами карти є те, що вона оновлюється в режимі реального часу, охоплює всю Україну, а також має форму зворотного зв’язку для скарг.

Детальніше про закупівлі своєї лікарні можна дізнатися за посиланням.

Нагадаємо, 9 квітня сервіс YouControl разом із представниками держструктур та громадських організацій презентував інтерактивну карту, котра показує рівень забезпечення лікарень та динаміку поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), а 29 квітня Аналітики YouControl розробили додатковий інструмент до своєї карти забезпечення лікарень першої хвилі в боротьбі з коронавірусом - прогноз захворюваності, забезпечення лікарень та додали дані про лікарів, що захворіли на COVID-19. 

Поділитися