13 вересня 2020 р. 18:42

В Одеському адміністративному суді підтверджено випадок COVID-19

В Одеському адміністративному суді підтверджено випадок COVID-19

В одного з працівників Одеського адміністративного суду виявили коронавірус.

Про це повідомили на сторінці суду у Facebook.

Наразі в приміщеннях здійснюється посилена дезінфекція та визначається список осіб, із якими контактувала особа, в якої підтверджено вірус. У зв’язку з цим 14 та 15 вересня не відбуватимуться засідання за участю сторін. В повідомленні закликають мінімізувати візити до суду без нагальної потреби та у разі необхідності подавати документи засобами підсистеми "Електронний суд" або через електронну пошту.

Нагадаємо, що за минулу добу на Одещині кількість інфікованих на COVID-19 збільшилася на 100 осіб. Загальна кількість заражених станом на 13 вересня становить 9 тисяч 489 осіб. Померли - 149 осіб (за добу нових випадків не було).

10 вересня в ОДА повідомили про 41 зареєстрований добою раніше випадок, однак, як виявилося, різке зниження кількості захворілих було викликано не поліпшенням епідеміологічний ситуації, а нестачею тест-систем в області. Їх доставили в той же день з запасом на місяць.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися