27 листопада 2020 р. 09:45

В Одеській області знов зареєстровано майже тисяча випадків COVID-19 за добу

В Одеській області знов зареєстровано майже тисяча випадків COVID-19 за добу

За добу 26 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 965 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації.

Таким чином, з початку пандемії в регіоні зареєстровано 41 тисяча 417 випадки інфікування, серед них 2 тисячі 317 - діти. Померло загалом 547 осіб. За добу - 12 пацієнтів. 

Нові летальні випадки зареєстровані: в Одесі шість, в Арцизському районі - три, в Подільскому, Миколаївському, Татарбунарському  районах по одному.  

В Україні в цілому зареєстровано за добу новий антирекорд - 16 тисяч 218 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Загалом в країні з початку пандемії зафіксовано 693 тисячі 407 випадків. Одужали – 326 тисяч 238 осіб, а померли 11 тисяч 909. 

Нагадаємо, за добу 25 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 793 осіб.

За добу 24 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 967 осіб.

За добу 23 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджений методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 861 особи.

Нагадаємо також, що голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися