25 листопада 2020 р. 09:39

В Одеській області зафіксували майже тисячу нових випадків COVID-19 за добу

В Одеській області зафіксували майже тисячу нових випадків COVID-19 за добу

За добу 24 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 967 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації.

Загалом з початку пандемії в області зафіксовано 39 тисяч 659 випадків, з  яких 528 летальних. Зазначимо, що за добу зареєстровано 10 летальних випадків. 

Нові смерті зафіксовані в: Одесі - чотири, Ізмаїлі - один, Березівському районі - один, Болградському - два, Подільському - два. 

В Україні загалом зареєстровано за добу 13 тисяч 882 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 229 летальних, а з початку пандемії померли вже 11 тисяч 492.

За добу 23 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджений методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 861 особи.

Нагадаємо також, що голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Чорноморський виконавчий комітет перейшов на дистанційну роботу через те, що в деяких співробітників, а також у міського голови Василя Гуляєва виявили COVID-19.

Також Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися