21 жовтня 2020 р. 09:43

В Одеській області зафіксовано нові антирекордні 614 випадків COVІD-19

В Одеській області зафіксовано нові антирекордні 614 випадків COVІD-19

Минулої доби на території Одеської області за даними лабораторного центру COVІD-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 614 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації. 

Таким чином, в регіоні зафіксовано вже 19 тисяч 957 випадків коронавірусу з початку пандемії, а летальних випадків вже 301. Нових летальних випадків зафіксовано п'ять за добу 20 жовтня.

Одужали в регіоні 7 тисяч 893 особи. 

Нагадаємо, за добу 18 жовтня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVІD-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 267 осіб. 

За добу 17 жовтня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVІD-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції  в 289 осіб.

На ранок 17 жовтня в Одеській області знову був зафіксований антирекорд: виявлено 506 осіб, в яких діагностовано коронавірус, 7 летальних випадків та одужало 4 людини.

На добу 16 жовтня Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зареєстрував 502 нових випадки COVІD-19 в регіоні.

Кабінет міністрів України продовжив термін дії карантину та режим надзвичайної ситуації на всій території України до 31 грудня. 

Також нагадаємо, що початкові класи будуть на канікулах два тижні, а інші тиждень навчатимуться дистанційно. За словами директорки департаменту науки та освіти Одеської міської ради Олени Буйневич, з понеділка до 23 жовтня рекомендовано школам навчатися дистанційно.

З 26 по 30 жовтня - осінні канікули, а також окремо рекомендовано учнів 1-3 класів відправити на канікули на два тижні - з 19 по 30 жовтня.  

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися