15 жовтня 2020 р. 09:44

В Одеській області зафіксовано 162 випадки COVID-19

В Одеській області зафіксовано 162 випадки COVID-19

Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зареєстрував за добу 14 жовтня 162 нових випадки COVІD-19 в регіоні. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації. 

Таким чином, з початку пандемії в регіоні зафіксовано 17 тисяч 510 випадків інфікування коронавірусом, а летальність залишилася на рівні 125 осіб.

Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зареєстрував за добу 13 жовтня п'ять нових летальних випадків серед пацієнтів, яким діагностували COVІD-19.

Кабінет міністрів України продовжив термін дії карантину та режим надзвичайної ситуації на всій території України до 31 грудня. 

Нагадаємо також, що добою раніше на території Одеської області за даними лабораторного центру COVІD-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 278 осіб, а також зафіксовано 10 нових летальних випадків коронавірусу. Шість з них в Одесі, один в Ізмаїлі, один в Ананьївському районі, один в Саратському районі та перший випадок в Татарбунарському районі. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися