05 липня 2020 р. 13:01

В Одеській області за добу підтвердили ще 30 випадків COVID-19 та новий летальний

В Одеській області за добу підтвердили ще 30 випадків COVID-19 та новий летальний

Кількість підтверджених випадків COVID-19 в Одеській області за добу 4 липня зросла на 30 осіб, та досягла 1 тисячі 865 випадків від початку пандемії.

Про це повідомили у Центрі громадського здоров'я МОЗ України. 

Між тим у Раді національної безпеки та оборони повідомили про 25 летальних випадків COVID-19 в регіоні з початку пандемії. У п'ятницю, 3 липня, під час брифінгу повідомляли про 24 зафіксованих випадки. Таким чином 25-й випадок зафіксовано минулої доби. 

В пресслужбі Одеської міської ради повідомляють, що 10 нових добових випадків підтверджено у мешканців саме Одеси. 

За даними на ранок 5 липня, на стаціонарному лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 42 пацієнти з лабораторно підтвердженим діагнозом COVID-19, з них 41 - жителі Одеси.

За добу в інфекційну лікарню поступили 18 осіб з підозрою на COVID-19, яким проводиться обстеження.

Загалом в Україні підтверджено з початку пандемії 48,5 тисяч випадків COVID-19, з них 21 тисяча 376 одужали, 1 тисяча 249 померли. Впродовж останньої доби лабораторно підтверджено 823 випадки.

 

Нагадаємо, за даними на ранок 4 липня на Одещині було зареєстровано 45 нових випадків захворювання, з них вісім - в одеситів, 37 - у жителів районів області.

В  Одеській ОДА кажуть, що ситуація з COVID-19 у регіоні є нестабільною, щодня реєструється чимало нових випадків. Проте порівнянно з минулим тижнем кількість інфікованих зменшилася.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

  

Поділитися