06 жовтня 2020 р. 09:45

В Одеській області виявили ще вісім летальних випадків COVID-19

В Одеській області виявили ще вісім летальних випадків COVID-19

Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я за минулу добу зафіксував вісім нових випадків смерті пацієнтів, яким методом тестування полімеразної ланцюгової реакції діагностували COVID-19.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації. 

Таким чином, на 6 жовтня в регіоні зафіксували вже летальних 227 випадків інфекції. Загалом за добу зафіксовано 228 нових випадків інфікування коронавірусом.  

Нові смерті зафіксовані в Одесі - п'ять випадків, в Чорноморську - один, в Білгород-Дністровському районі - один та в Ізмаїльському - один. 

В цілому з початку пандемії зареєстровано вже 15 тисяч 12 випадків інфекції. 

Одужали – 5 тисяч 399 особи.

Нагадаємо, Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я за минулу добу підтвердив COVID-19 методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 190 мешканців Одеської області.

Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив за добу 3 жовтня на території Одеської області методом тестування полімеразної ланцюгової реакції діагноз COVID-19 в 160 осіб.

За добу 2 жовтня в Одеській області знову підстрибнули показники захворюванності: виявлено 310 нових інфікованих осіб та 7 летальних випадків, одужалих не було. 

Станом на 1 жовтня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджений методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 280 осіб.

З початку навчального року в Одеській області зросла кількість COVID-19 в школярів. Рівень захворюваності COVID-19 серед дітей Одеської області в вересні зріс на 37% у зв'язку з початком навчального року. Про це під час брифінгу повідомив головний санітарний лікар Одещини Віталій Гончаров.

Також нагадаємо, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення задовольнила заяву компанії ТОВ «Балінформкомпанія» місті Балта Одеської області про тимчасовий відступ від деяких умов програмної концепції через карантин. Рішення приймалося зважаючи на запровадження карантинних заходів в Україні, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Ліцензіат зокрема просив зменшити загальний обсяг мовлення із 24 години на добу до 15 годин на добу.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі

Поділитися