25 вересня 2020 р. 09:56

В Одеській області продовжують реєструвати летальні випадки COVID-19

В Одеській області продовжують реєструвати летальні випадки COVID-19

Кількість летальних випадків COVID-19 в Одеській області за добу збільшилась на три особи і з початку пандемії в регіоні померли вже 177 пацієнтів. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації з посиланням на регіональний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я. 

Як зазначають в центрі, усі нові випадки зареєстровані в Одесі. Між тим кількість інфікованих за добу зросла на 160 осіб і досягла 12 тисяч 468 осіб. 

Одужали загалом з початку пандемії 4 тисячі 340 осіб. 

В Україні 24 вересня було прийнято нове карантинне зонування, в результаті якого в «червоній» зоні залишилося всього лише два міста. 

Нове зонування вступить в силу з 28 вересня. З цього дня «червоними» будуть тільки Тернопіль і Бережани Тернопільської області. Примітно, що тиждень тому Тернопіль покинув «червону» зону. В Одеській області міст в червоній зоні не лишилося. 

Нагадаємо, Ізмаїльська міська рада вирішила відмовитися від святкування 430-річчя міста в 2020 році, скасувавши всі масові заходи.

Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я в Одеській області зафіксував за добу 23 вересня на території регіону сім нових летальних випадків і тепер їх нараховується 174 з початку пандемії. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі

Поділитися