07 вересня 2020 р. 21:23

В Одеській області планують повернути "жорсткий карантин"

В Одеській області планують повернути "жорсткий карантин"

У департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації планують звернутися до комісії з питань техногено-егологічної безпеки та надзвичайних ситуцацій з питанням відновлення "жорсткого" карантину в регіоні.

Про це повідомила в ході брифінгу в ОДА виконувачка обов'язків директорки департаменту охорони здоров'я ОДА Наталя Одарій-Захар'єва.

За її словами, наразі в департаменті розглядають повернення карантину, який був у квітні. Одарій-Захар'єва припустила, що "можливо, тоді медикам стане легше".

Нагадаємо, Одеській обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував минулої доби один летальний випадок COVID-19 в Одеській області, а саме в Роздільнянському районі.

6 вересня Центр лабораторних досліджень Міністерства охорони здоров'я в Одеській області знов повідомив про летальний випадок COVID-19 в Одеській області, зафіксований добою раніше.  

За добу 4 вересня в регіоні нарахували чотири нових летальних випадки COVID-19. 

За добу 3 вересня, в Одесі було зафіксовано п'ять нових летальних випадків COVID-19, а Болградський район потрапив до червоної зони.

За добу 2 вересня Одеська обласна державна адміністрація, посилаючись на лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я, повідомила про збільшення кількості летальних випадків COVID-19  в регіоні до 116 тобто зафіксували ще три смерті.

Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував 1 вересня збільшення летальних випадків COVID-19 в регіоні до 113, тобто першого дня осені зафіксовано два нових летальних випадки. 

31 серпня Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував збільшення летальних випадків COVID-19 в регіоні до 111. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися