05 серпня 2020 р. 14:18

В Одесі зафіксовано ще два летальні випадки COVID-19

В Одесі зафіксовано ще два летальні випадки COVID-19

Одеський муніципалітет повідомив про три летальні випадки COVID-19, зафіксовані в міській лікарні минулої доби та сьогодні вранці, 5 серпня.

Як повідомили у пресслужбі мерії, усі пацієнти буди літніми людьми.

Окрім чоловіка, про якого повідомили зранку в Одеській облдержадміністрації, померли дві жінки. Одна 79 років - була госпіталізована 3 серпня з діагнозом коронавірусна інфекція, двобічна пневмонія та низка супутніх важких захворювань. Вона перебувала у важкому стані та померла 4 серпня в 19:30. Друга жінка - віком 77 років була госпіталізована 24 липня з коронавірусною інфекцією, двобічною пневмонією та низкою супутніх важких захворювань і також перебувала у важкому стані. Вона померла 5 серпня о 3:40.

Нагадаємо, Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив методом ПЛР за минулу добу на території Одеської області  92 нових випадки COVID-19. Серед захворілих 11 дітей, та п'ятеро медпрацівників.

Загалом, з початку пандемії, за даними ОДА, в регіоні лабораторно підтверджено 3 тисячі 649 випадків інфікування коронавірусом. 2 тисячі 105 жінки, 1 тисяча 544 чоловіки, діти – 365 та медичні працівники – 434. Одужала – 1 тисяча 671 особа.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися