22 вересня 2020 р. 21:30

В Одесі власника кафе оштрафували на 17 тисяч за відсутність маски

В Одесі власника кафе оштрафували на 17 тисяч за відсутність маски

Власник кафе в Одесі за нехтування правилами карантину змушений буде виплатити штраф на користь держави у розмірі сімнадцяти тисяч гривень.

Як йдеться в постанові суду, власник та директор кафе працював без маски. 

Також йому доведеться сплатити 420 гривень судового збору. 

Раніше Суворовський райсуд Одеси притягнув до адміністративної відповідальності за роботу під час карантину бармена одного з барів міста.  

Овідіопольський районний суд Одеської області визнав мешканця регіону винним в порушенні правил щодо карантину людей, та наклав на нього штраф в розмірі 17 тисяч гривень.

Раніше Приморський районний суд оштрафував жителя Одеси за те, що чоловік перебував у громадському місці без документів, які посвідчують особу.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли жителів Одещини штрафують за відсутність документів, що посвідчують особу. Так, у травні Приморський райсуд оштрафував молодика, який перебував на вулиці без документів. Того ж місяця штраф виписали ще двом одеситам: жінка перебувала у громадському місці без документів, а чоловік у гральному закладі  - без маски.

У той же час, за даними ЗМІ, станом на початок червня жоден з жителів Одещини, яким призначили штраф через порушення правил карантину, не сплатив ані копійки.

Поділитися