03 вересня 2020 р. 17:31

В Біляївському районі оголосили карантин через амброзію

В Біляївському районі оголосили карантин через амброзію

Біляївська районна державна адміністрація запровадила карантин у шести селах району через те, що фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області при контрольних обстеженнях Біляївського району виявили амброзію полинолисту - карантинний організм, обмежено поширений в Україні. 

Як повідомили у Держпроспоживслужбі, у Нерубайському на узбіччі доріг вулиць Лейтенанта Шмідта, Набережної, Степової, Веселої, Об’їзної та Молодцова-Бадаєва (загальна площа 2,8 га) та у селі Велика Балка на узбіччі доріг вулиці Центральної, Кругової, Новосельської, Новоселів, Віктора Свердюка, Проміжної та Садової (загальна площа - 1,6 га).

Також карантин запроваджений на території Березанської сільради, у селі Доброжаново, на узбіччі дороги по вулиці Миру (площа - 0,5 га) та території Біляївської ОТГ, у с. Широка Балка, на узбіччі доріг вулиці Молодіжної, Набережної, Садової та Польової (загальна площа - 0,6 га).

Карантин через амброзію введено на території Секретарівської сільської ради, у с. Михайлівка, на узбіччі дороги по вулиці Перемоги (площа - 0,1 га) та у с. Секретарівка, на узбіччі доріг вулиці Миру, Гагаріна та Зарічної (загальна площа - 0,5 га).

Нагадаємо, Одеська обласна державна адміністрація, посилаючись на лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я, повідомила про збільшення кількості летальних випадків COVID-19  в регіоні до 116. З цього виходить, що минулої доби в регіоні знов зафіксували нові летальні випадки й цього разу три: один в Одесі, один в Ізмаїлі та ще один в Біляївському районі. 

 Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував 1 вересня збільшення летальних випадків COVID-19 в регіоні до 113, тобто першого дня осені зафіксовано два нових летальних випадки. 

31 серпня Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував збільшення летальних випадків COVID-19 в регіоні до 111. 

Поділитися