17 листопада 2020 р. 12:27

Уряд виділив 118 мільйонів на мобільні шпиталі в Одесі, Києві та Краматорську

Уряд виділив 118 мільйонів на мобільні шпиталі в Одесі, Києві та Краматорську

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 16 листопада прийняв рішення про виділення 118 мільйонів гривень на облаштування мобільних госпіталів. 

Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов

Вони будуть організовані у Києві, Одесі та Краматорську. Таке рішення пов’язане зі значним зростанням кількості хворих на COVID-19, які потребують стаціонарного лікування. 

Зазначимо, що Одеська обласна адміністрація відмовилася від ідеї розміщувати хворих COVID-19 в Одеській обласній школі вищої спортивної майстерності «Олімпієць».

В якості майданчиків під облаштування мобільних госпіталів для прийому пацієнтів з COVID-19 розглядаються будівля морського вокзалу та санаторій імені Чкалова.

В той же час Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради не виключає можливості розміщення додаткових ліжок для хворих на COVID-19 в дитячому таборі «Вікторія».

Нагадаємо, за добу 16 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19  лабораторно підтвердили методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 758 осіб.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися