24 вересня 2020 р. 09:44

Тепер сім: в Одеській області знов летальні випадки

Тепер сім: в Одеській області знов летальні випадки

Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я в Одеській області зафіксував за минулу добу на території регіону сім нових летальних випадків і тепер їх нараховується 174 з початку пандемії. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації. 

Нові випадки зафіксовано: в Одесі - один, в Ізмаїлі - чотири, Болградський район - один, Ізмаїльський район - один. Нових випадків захворювання за добу зареєстровано 179, а з початку пандемії - 12 тисяч 308 осіб.  

24 вересня (станом на 9:00) в Україні 188 тисяч 106 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 3 тисячі 757 летальних, 83  тисячі 458 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 3 тисячі 372 нові випадки. 

Станом на 23 вересня Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив COVID-19 методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 288 осіб за добу 22 вересня. 

Нагадаємо, сімейні лікарі повідомляють одеситам, що тим доведеться чекати до дому бригади для проведення тестування полімеразної ланцюгової реакції на COVID-19 (ПЛР-тест) близько двох тижнів.

Учні 19 класів одеських шкіл та три групи в дитячих садках пішли на самоізоляцію станом на 21 вересня через COVID-19.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі

Поділитися