28 серпня 2020 р. 09:35

Сім летальних за добу: кількість померлих через COVID-19 в Одеській області перевищила 100 осіб

Сім летальних за добу: кількість померлих через COVID-19 в Одеській області перевищила 100 осіб

Одеський обласний лабораторний центр зафіксував минулої доби сім нових летальних випадків COVID-19 і таким чином наразі через коронавірус в регіоні вже загинула 101 особа. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації. 

Загалом минулої доби підтверджено методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) 212 нових випадків COVID-19. Загалом з початку пандемії на території Одеської області зареєстрували – 6 тисяч 749 випадків інфікування коронавірусом COVID-19. Одужали за весь час 2 тисячі 279 осіб.

Між тим за даними Ради національної безпеки та оборони України за добу в країні зареєстровано 2 тисячі 438 нових випадків COVID-19, що є новим антирекордом країни.  Таким чином, з початку пандемії в Україні зареєстровано 114 тисяч 497 випадків інфікування.  Летальних випадків в країні за добу нарахували 48, а з початку пандемії через коронавірус померли вже 2 тисячі 451 особа.  

Нагадаємо, Кабінет міністрів України відновив епідеміологічні кордону в Одеській області, додавши в червону зону небезпеки Ізмаїл.

Нагадаємо також, що  заступник Одеського міського голови Павло Вугельман пішов на самоізоляцію в зв'язку з позитивним тестом на COVID-19.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися