19 листопада 2020 р. 08:54

Селищна голова Овідіополя захворіла на COVID-19

Селищна голова Овідіополя захворіла на COVID-19

Голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Дорогі друзі! Змушена написати сама про себе інформацію, яка є правдивою. На сьогоднішній день 17 листопада 2020 року я знаходжусь в Овідіопольській районній лікарні. Так, в мене підтвердився позитивний результат на COVID. Лікують мене наші лікарі та медичні сестри, які незважаючи на мізерну заробітну плату, велике фізичне навантаження (хворих людей в інфікційному відділенні багато), кожного дня надають допомогу та лікують всіх хто захворів, не ділячи на своїх та чужих», - написала вона.

Нагадаємо, Чорноморський виконавчий комітет перейшов на дистанційну роботу через те, що в деяких співробітників, а також у міського голови Василя Гуляєва виявили COVID-19.

Також Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. 

Раніше Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан. Але виявилося, що він захворів на коронавірус, тому перша сесія сталася 12 листопада.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися