09 квітня 2020 р. 22:10

Помічник капітана судна через недотримання самоізоляції не пішов у рейс

Помічник капітана судна через недотримання самоізоляції не пішов у рейс

Порушника правил карантину виявили прикордонники Ізмаїльського загону в пункті пропуску «Ізмаїльський морський торгівельний порт».

Про це повідомили у пресслужбі загону.

Повертаючись 2 квітня з тимчасово окупованої території АРК Крим на материкову Україну через КПВВ «Чаплинка», помічник капітана судна надав добровільну згоду на самоізоляцію. Саму ж адмінмежу він перетинав як звичайний громадянин України не зазначаючи, що є членом екіпажу. Під час здійснення прикордонного контролю судна, що прямувало з порту Ізмаїл до румунського порту Чернаводе, на чоловіка спрацювала база даних про недотримання терміну самоізоляції.

За даним фактом прикордонники проінформували співробітників Нацполіції, які склали протокол про адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей». Розгляд справи у суді відбудеться по завершенню терміну його самоізоляції.

Нагадаємо також, що правоохоронці Білгорода-Дністровського притягнули до відповідальності жителя столиці за порушення правил карантину.

правоохоронці разом із прикордонниками 29 березня, затримали мешканця Роздільнянського району, який підозрюється у незаконному переправленні осіб через державний кордон України. 

Між тим Кабінет міністрів Украини вніс зміни до свого розпорядження «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення» закривши 115 пунктів пропуску, та ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинивши пішохідне сполучення.

Поділитися