18 серпня 2020 р. 16:13

Одеський міський транспорт переповнений незважаючи на нові обмеження

Одеський міський транспорт переповнений незважаючи на нові обмеження

Незважаючи на те, що відучора, 17 серпня, почали діяти карантинні обмеження для жовтої зони небезпеки, водії міського транспорту порушують обмеження.

Про це ІзбірКому повідомили городяни. 

Частіше таку ситуацію спостерігають мешканці Суворовського району міста.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції, наразі ніяких спеціальних рейдів против водіїв-порушників не передбачається. поліцейські постійно перевіряють транспорт та працюють в штатному режимі. 

В комунальному підприємстві "Одесміськелектротранс", яке відповідає за перевезення пасажирів трамваями та тролейбусами міста ,визнали, що проблема з переповненістю вагонів є, але вона викликана тим, що 17-18 серпня тільки перші дні посилення карантину. 

"Будемо виконувати приписи, просто сьогодні перший день, перехідний, надалі будемо перевозити тільки сидячих", - пообіцяли в КП. 

ВИДЕО: omr.gov.ua

Між тим, за інформацією Державної судової адміністрації, Одеська область займає друге місце в Україні за кількістю накладених штрафів - 93. Більше лише в Дніпропетровській області - 187, та Києві - 140. Також Одещина посіла п'яте місце серед регіонів країни, якщо не враховувати столицю, за кількістю складених протоколів - 1 тисяча 32.   

Нагадаємо, Приморський районний суд Одеси визнав продавця морозива винним в порушенні правил карантину та оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Раніше Приморський суд Одеси оштрафував адміністратора нічного клубу Red Line на пляжі «Аркадія» на 17 тисяч гривень, зобов'язавши також виплатити 420 гривень судового збору.

Також Приморський районний суд  притяг водія маршрутки до адміністративної відповідальності  за порушення правил карантину за статтею 44-3 КУпАП. Така інформація була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Водій  на початку липня проїжджав вулицею Балківська, перевозячи в салоні 24 пасажири. Згідно технічної характеристики, «сидячих» місць в його маршрутці було 20.

Ще раніше Приморський районний суд Одеси визнав одесита, який гуляв без документів, винним в адміністративному правопорушенні і оштрафував його на 17 тисяч гривень.

 

Поділитися