09 грудня 2020 р. 20:12

Одеський міський голова захворів на COVID-19

Одеський міський голова захворів на COVID-19

Міський голова Одеси Геннадій Труханов отримав позитивний результат тестування на COVID-19, через що пішов на самоізоляцію. 

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. 

"Отримав позитивний тест на COVID-19. У зв'язку з чим йду на самоізоляцію - до одужання і отримання негативного результату.
Ніде правди діти: мені дуже складно вирватися зі звичного ритму життя. Самопочуття поки непогане. Тому в будь-якому випадку залишаюся на зв'язку і буду в телефонному режимі регулювати роботу міських служб", - написав він.

Між тим за його словами, мерія, в свою чергу, продовжує вживати всіх необхідних заходів з протидії поширенню коронавируса.

"Ще раз прошу одеситів дотримуватися правил безпеки: носити маски, максимально обмежити контакти, дотримуватися соціальної дистанції. На сьогоднішній день це найбільш дієві і при цьому прості способи уникнути захворювання", - зазначив мер.

Нагадаємо, в листопаді COVID-19 діагностували в голови Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва захворіла на коронавірус і лікувалася у місцевій лікарні.

Чорноморський виконавчий комітет перейшов на дистанційну роботу через те, що в деяких співробітників, а також у міського голови Василя Гуляєва виявили COVID-19.

Також Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. 

Раніше Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан. Але виявилося, що він захворівна коронавірус, тому перша сесія сталася 12 листопада.

Нагадаємо також, що  Міністерство охорони здоров'я повідомило про 22 нових летальних випадків COVID-19, зареєстрованих в Одеській області за добу 8 грудня.

Поділитися