06 грудня 2020 р. 11:36

Одеська область знов серед лідерів з добової захворюваності COVID-19

Одеська область знов серед лідерів з добової захворюваності COVID-19

За минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції 1 тисячі осіб, серед яких 17 - летальні.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації.

Лабораторно підтверджених випадків всього з початку 50 тисяч 991 з яких 658 - летальні. 

Що стосується нових летальних випадків, то їх зафіксували:

  • в Одесі - дев'ять,
  • в Чорноморську - один,
  • в Болградському районі - один, 
  • в Кодимському - два,
  • в Миколаївськомі - один,
  • в Ренійському - один, 
  • в Савранському - один,
  • в Татарбунарському - один.

За даними міністерства охорони здоров'я 11 тис. 590 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 6 грудня 2020 року. Зокрема, захворіли 627 дітей та 493 медпрацівники.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у  м. Київ (1 тис. 518), Одеській (1 тис. 2), Запорізькій (817), Київській (809) та Дніпропетровській (798) областях.

Нагадаємо, за добу 4 грудня в Одеській області зафіксовано 1 тисячу 15 нових випадків захворювання на COVID-19.

За добу 3 грудня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 1 тисячі 188 осіб.

Нагадаємо, Одеська область знов посіла третє місце за кількістю нових випадків COVID-19 лабораторно підтверджених за добу 2 грудня, поступившись Києву та Запорізькій області.

Раніше на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 1 тисячі 121 особи.

Одеська область знов посіла друге місце за кількістю нових випадків COVID-19 лабораторно підтверджених за добу 30 листопада, поступившись Києву.

Одеська область посіла третє місце за кількістю нових випадків COVID-19 лабораторно підтверджених за добу 29 листопада, поступившись Києву та Дніпропетровській області. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Про перебіг подій взимку можна більш детально прочитати у відповідній хроніці 

Поділитися