11 грудня 2020 р. 10:36

Одеська область на другому місці в країні за кількістю виявлених за добу летальних випадків COVID-19

Одеська область на другому місці в країні за кількістю виявлених за добу летальних випадків COVID-19

Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував за добу 10 грудня в Одеській області 28 нових летальних випадків коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це йдеться у системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу на сайті Ради національної безпеки та оборони.

За цим показником Одеська область стала другою в країні 11 грудня, поступившись лише Чернігівській області, де минулої доби зареєстрували 59 нових летальних випадків в пацієнтів з цим діагнозом. На третьому місці Донецька область, де зафіксували 27 летальних випадків. Загалом з початку пандемії в Одеській області померли 758 пацієнтів, яким діагностували COVID-19.

Летальні випадки в Одеській області минулої доби зареєстрували в:

  • Одесі - 17,
  • Чорноморську - один,
  • Березівський район - два,
  • Біляївський район - один,
  • Іванівський район - один, 
  • Лиманський район - три,
  • Подільський - один, 
  • Овідіопольський - один,
  • Савранський - один.

Також Одеська область серед лідерів за кількістю зареєстрованих випадків COVID-19 минулої доби загалом. За даними Міністерства охорони здоров'я 13 тис. 514 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 11 грудня 2020 року. Зокрема, захворіли 638 дітей та 690 медпрацівників.

Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1 тис. 880), Запорізькій (895), Одеській (874), Київській (787) та Дніпропетровській (759) областях.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я повідомило про 27 нових летальних випадків COVID-19, зареєстрованих в Одеській області за добу 9 грудня.

Міністерство охорони здоров'я повідомило про 22 нових летальних випадків COVID-19, зареєстрованих в Одеській області за добу 8 грудня. 

За добу 7 грудня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 1 тисячі 43 осіб.

За добу 6 грудня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 643 осіб.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Про перебіг подій взимку можна більш детально прочитати у відповідній хроніці 

Поділитися