13 грудня 2020 р. 10:02

Одеська область лишається в лідерах за кількістю добових випадків COVID-19

Одеська область лишається в лідерах за кількістю добових випадків COVID-19

Міністерство охорони здоров'я повідомило про 628 нових підтверджених випадків COVID-19, зареєстрованих в Одеській області за добу 12 грудня.

Про це повідомили у системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу на сайті Ради національної безпеки та оборони. 

За даними міністерства, Одеська область займає четверте місце в країні за цим показником. Між тим з початку пандемії в регіоні зареєстровано вже 57 тисяч 699 випадків коронавірусної інфекції, з яких 19 тисяч 587 пацієнтів одужали, а 794 померли. Хворіють офіційно наразі в регіоні 37 тисяч 318 мешканців.  

В Україні станом на 13 грудня  зафіксовано  9 тисяч 176 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з яких156 - летальні. 

Загалом в країні зареєстровано з початку пандемії 894 тисячі 215 випадків інфекції, з яких 

  • одужали – 501 тис. 564 особи;
  • померли – 15 тисяч 154 особи.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я повідомило про 1 тисячу 357 нових підтверджених випадків COVID-19, зареєстрованих в Одеській області за добу 11 грудня.

Одеського міського голову Геннадія Труханова госпіталізували в інфекційну лікарню, де розмістили в боксованій палаті з двома іншими пацієнтами. 

Eкскандидат на посаду Одеського міського голови та найстарший депутат Одеської міської ради Олег Філімонов пішов на самоізоляцію. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Про перебіг подій взимку можна більш детально прочитати у відповідній хроніці.

Поділитися