14 травня 2020 р. 15:29

Незабаром 85 "швидких" вийдуть на лінію: Куций розповів, у якому стані перебувають автівки

Незабаром 85 "швидких" вийдуть на лінію: Куций розповів, у якому стані перебувають автівки

На даний час 85 "швидких" класу В перебувають на автобазі Одеського обласного центру естреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це сьогодні, 14 травня, під час брифінгу заявив голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций.

Брифінг очільник ОДА проводив на териорії автобази на фоні машин швидкої допомоги. Він зазначив, що на цій базі всі автомобілі проходять процедуру реєстрації та обслуговування. "Згідно умов тендеру щодо поставок цих машин, вони мають знаходитися у цьому місці до закінчення реєстрації та отримання номерних знаків, щоб потім вийти на свої маршрути", - пояснив Куций.

За його словами, навколо теми поставки автомобілів швидкої допомоги наразі існує багато провокацій та маніпуляцій. Куций зазначив, що Одеська ОДА не впливає на тендер щодо поставки автомобілів.

Також він зазначив, що наразі всі автівки укомплектовані та проводиться їхня реєстрація, видаються номерні знаки. Щодо комплектації, то автомобілі мають все обладнання, прописане в умовах терміну. Куций зазначив, що деякі постачальники з власної ініціативи навіть вирішили змінити деякі комплектуючі на більш якісні.

Після закінчення реєстрації відбудеться урочиста церемонія передачі "швидких" медзакладам Одеської області.

Куций запевнив, що всі автомобілі прибули у вівдедений термін, також були дотримані всі строки комплектації "швидких".

Також Максим Куций прокоментував ситуацію щодо відеоролика, на якому він викликає до свого кабінету бійців Нацгвардії, щоб ті вивели з кабінету журналістів. Він зазначив, що відео, яке розповсюджується у мережі, не повне, обрізане та має провокаційний характер. Куций також вибачився за те, що був занадто емоційним. Проте наголосив, що його кабінет все ж - режимний об'єкт, який охороняється Нацгвардією, бо у кабінеті є спецзв'язок та документи із грифом "секретно".

Поділитися